Emma Aronsson

redflower

Emma - en av Sveriges bästa florister gör våra buketter

Finns det nånting vackrare än blommor? Säsongen första, krispiga tulpaner, sammetslena rosor, liljekonvaljer som doftar försommar, hyacinter som doftar jul, ringblommor, prästkragar och blåklockor som alla är svensk högsommar.

Om man tar alla dessa blommor, kanske lite frukt och någon grönsak, några pinnar, rör, snören och så lägger man till Emma Aronsson – ja, då händer det grejer!

Emma Aronsson är en av Sveriges bästa florister. Hon har bara har hunnit bli 25 år och ändå har hon redan varit med och gjort blommor till två prinsessbröllop och en Nobel-middag. Hon har också vunnit yrkes-SM och kommit femma i yrkes-VM. Inte illa, eller hur?
Fast å andra sidan har hon hållit på med blommor sedan hon var liten, hon plockade stora fång på släktgården i Värmland som blev till kransar, midsommarstänger och sommarbuketter. Emma visste redan som liten att det var blommor som var hennes passion. Idag kombinerar hon den passionen med en osedvanlig skicklighet att arrangera blommor på nya sätt.

Och nu har turen kommit till oss, och dig, att få ta del av denna passion! Emma har tagit fram våra fantastiska blomsterarrangemang för receptioner och konferensbord. Snittblommor när de är som vackrast, trendigast, fräschast. Det är nytänkande och samtidigt klassiskt. I olika storlekar och olika prisnivåer. Vill du ha någon speciell blomma eller färg för att passa din logotype eller grafiska profil så ordnar vi det.

Titta på bilderna och njut.
Eller ännu hellre – beställ av oss och njut ännu mer!

Kontakta oss

Växtvård i Sverige AB

Vargmötesvägen 18A
186 30 Vallentuna

Telefon
08-410 344 33

Epost
kontakt@vaxtvard.se

Hitta till oss

Vi på Facebook