Växtväggar, växttavlor och växtskärmar

Ibland kan det vara svårt att hitta plats för växter i företagets lokaler och kontor. Ofta är det viktigare att få en extra arbetsplats än att få plats för ett växtarrangemang. Det är här en växtvägg eller växttavla kommer in i bilden. Trots platsbrist kan du inreda dina lokaler med vackra växter på väggen, vilket höjer trivseln och ger en bättre arbetsmiljö.

Vi gör växtarrangemang på dina befintliga väggar. Vi kan antingen arrangera växter på hela väggen eller som en unik växttavla. Dessutom kan vi skapa nya väggar som består enbart av växter. Dessa växtväggar passar perfekt som rumsavdelare för att skapa avskilda arbetsplatser eller mysiga bersåer inomhus. Genom att använda växtväggar som rumsavdelare i öppna kontorslandskap sänks ljudnivån och medarbetarna får en ökad känsla av avskildhet.

Inred med växtväggar

Intresserad av att inreda med växtväggar? Boka ett kostnadsfritt möte där vi tar fram lösningar som passar perfekt efter dina önskemål och förutsättningar. Klicka här och fyll i dina kontaktuppgifter, så hör vi av oss inom 24 timmar.

Kontakta oss via mail eller telefon gärna om du har frågor eller vill veta mer om våra tjänster. Du hittar våra kontaktuppgifter nedan.

 

plantwallpic

Växtvägg

Växttavla

Växttavla

Växtvägg

Växtskärm

Kontakta oss

Växtvård i Sverige AB

Vargmötesvägen 18A
186 30 Vallentuna

Telefon
08-410 344 33

Epost
kontakt@vaxtvard.se

Hitta till oss

Vi på Facebook