Arkitekter & inredare - Inred med växter

Vi är vana att förverkliga ideér och komma så nära idén som möjligt. Vi har exempelvis tillverkat egna krukor för att få till rätt känsla i våra projekt.

Ju snabbare vi involveras i ett projekt, desto bättre blir slutresultatet och kostnadseffektiviteten.

Vi skapar även upphandlingsunderlag med växtförteckningar som kan ligga till grund för en smidig offerthantering.

Vi gör verklighet av era visioner, idéer och önskemål

Vi har genom åren skapat riktigt fina miljöer med levande växter, lav & Mossa och även konstväxter (i miljöer där inte levande växter kan vara) och några gånger utvecklat nya sätt att genomföra växtinredning eftersom det inte gjorts tidigare. 

Låt oss skapa grön magi tillsammans!

Du är alltid välkommen att ringa eller maila oss! Du kan även fylla i formuläret bredvid så hör vi av oss så fort vi kan.

Med vår erfarenhet och kunskap om växter och vad som finns på marknaden kan vi fort komma med ett förslag på en härlig grön miljö där människor trivs och ett genomförande som tar hänsyn till att miljön ska bestå och bidra över tid.

Större projekt kräver en ordentlig planering och en verklighetsbaserad tidsplan samt ett varuflöde som gör det möjligt att slutföra projektet i tid, vi har hittills alltid genomfört våra projekt inom kostnadsramen och slutfört dem i tid. Med tiden har vi skapat goda relationer med många certifierade odlare /växthus i Holland och kan erbjuda allt inom levande växter från den minsta plantan till palmer och träd i alla höjder och storlekar.

Om vi behöver mycket eller något speciellt så odlar de fram det vi behöver åt oss. I speciella projekt åker vi ner och plockar ut växterna tillsammans med uppdragsgivaren eller via länk så kunden kan se sina blivande växter live.

Vi jobbar med alla olika hantverkare för att förverkliga projekt och har tillsammans med en smidesfirma specialtillverkat krukor när vi inte hittade de krukor kunden ville ha i standard sortimentet. Kort sagt vi förverkligar idéer även om det inte gjorts tidigare.

Vi erbjuder växtväggar i olika höjder, den högsta på 30 meter. Växtväggs-systemen vi använder är flexibla och gör det möjligt att skapa nya gröna miljöer vi inte trodde var möjligt för ett par år sedan. Miljötänket följer med även här med ett växtväggs system som spar energi och vatten ligger vi lång fram även i miljöhänsyn.

Platsbesparande grön inredning hänger idag även från taket, vi har många alternativ att skapa levande arbetsplatser och inomhusmiljöer där människor trivs att vara.

Kontakta oss vid nästa projekt så hjälper vi er till ett härligt resultat!