Hyr & köp växter i Stockholm & Uppsala

Att hyra eller köpa växter för dig som bor i och runt Stockholm och Uppsala med omnejd, från oss på Växtvård, är både problemfritt och smidigt!
Efter att vi har kommit överens om hurudant upplägg ni vill ha sköter vi allt från början till slut.

Alternativ 1: Köpa växter

Ni kan köpa era krukor och växter från oss på Växtvård.

Om ni tecknar ett växtvårdsavtal med oss så får ni dessutom växtgaranti!

Alternativ 2: Hyra växter

Du kan hyra våra växter och/eller krukor i 12 – 48 månader.

Då ingår växtvårdsavtal med växtgaranti. När avtalet går ut kan ni byta ut allt och starta om igen med nya växter & krukor.

Alternativ 3: Omvårdnad egna växter

Ni har egna växter och krukor och vill teckna växtvårdsavtal, vi besiktar växterna och eventuellt nollställer sedan tar vi över skötseln och då ingår växtgaranti.

Du betalar alltid fast pris – inga dolda avgifter.

Vi erbjuder det vi kallar 100% växtgaranti. I vår omfattande växtservice ingår vattning, näringstillförsel, uppbindning, beskärning, damning, påfyllning av växtmaterial, bekämpning av sjukdomar och slutligen byte av växt om så krävs.

Att hyra gröna växter i Uppsala eller Stockholm görs enklast genom att kontakta oss och komma överens om ett upplägg.

Låt oss skapa grön magi tillsammans!

Du är alltid välkommen att ringa eller maila oss! Du kan även fylla i formuläret bredvid så hör vi av oss så fort vi kan.

Biofilisk design

Hyr växter i Stockholm och Uppsala

Vi ägnar oss åt uthyrning av växter i Stockholm och Uppsala med omnejd. Vi har växter av allehanda slag och har kunskapen som behövs för att välja ut dem och arrangera dem på ett sätt som passar i just er lokal. Så om ni är ute efter att hyra växter i Stockholm eller Uppsala kan ni med förtroende vända er till oss.

Vi erbjuder krukor och mycket mer för era växter

Vi har inte bara ett stort urval växter och en massa kunskap om dem. Dessutom kan vi erbjuda ett stort utbud krukor, vilket gör att vi alltid kan hitta något som passar för just er lokal. Dessutom har vi olika lampor för att ljussätta era växter på bästa möjliga sätt, och mycket mer.

Hyra växter och krukor i ett färdigt arrangemang
Hyra växter - Växtinredning på kontoret

Växtskärmar

En växtskärm är helt enkelt en avskiljande vägg gjord av växter. Ofta är det frågan om klängväxter som planterats i en långsmal kruka. Företag som bryr sig om sina anställdas hälsa kan välja att kasta ut de tråkiga mellanväggarna av grått tyg och i stället låta oss leverera några växtskärmar.

Läs mer om växtskärmar
Växtvägg i ett kontorslandskap

Växtväggar

Växtväggar är verkligen ett imponerande inslag på kontoret som era besökare sent kommer att glömma! Dessutom kräver de egentligen inte speciellt mycket utrymme – en helt vanlig vägg räcker gott. Vi kan planera, installera och sköta om en växtvägg som passar på just ert kontor.

Läs mer om växtväggar
Växttavla med levande växter

Växttavlor

Få företag äger tavlor nu för tiden, helt enkelt för att man hellre sätter pengar på sin affärsverksamhet än binder upp dem i prydnadsföremål. I stället kan ni hyra växttavlor av oss så sköter vi allt från början till slut och ni betalar bara en månadsavgift. Kontakta oss gärna så berättar vi mer.

Läs mer om växttavlor
Snittblommor och arrangemang till kontoret som skapar en härlig känsla.

Vi sköter era blommor året om

Vi har inte bara ett stort urval växter och en massa kunskap om dem. Dessutom kan vi erbjuda ett stort utbud krukor, vilket gör att vi alltid kan hitta något som passar just ert utrymme. Dessutom har vi olika lampor för att ljussätta era växter på bästa möjliga sätt, och mycket mer. Vi sköter era blommor året om

Professionellt intryck och glad personal

Vi tar det här med växter på arbetsplatsen på stort allvar. Och då menar vi inte att vi är allvarliga hela tiden, tvärtom. Vi tycker att växter är oerhört roliga att jobba med – det är därför vi började med det. Våra kunder säger att vi ger ett professionellt intryck och har glad personal. Om ni vill hyra växter i Stockholm eller Uppsala, hör av er till oss.

Kontorsväxter / företagsväxter med trygga serviceavtal