Inspiration

Under årens lopp har vi varit med och skapat en lång rad olika miljöer med växter i olika utföranden. Här kan du hitta några exempel på vad man kan göra, vare sig du vill ha hyrväxter och service eller köpa växter och produkter. Det är egentligen bara fantasin som sätter gränser.

Men bästa av allt – oavsett hur du väljer att använda växter kommer de alltid att leverera. Skönhet, harmoni, doft, inspiration…
Bläddra bland exemplen och låt dig inspireras!

Hängande krukor

Snittblommor & skålar

Biofilisk design

Från grässtrå till träd

Växtvård kan erbjuda vilka växter du än vill ha, under förutsättning att de kan överleva i den miljö där du vill ha dem.

I vårt sortiment finns allt från gräs i olika sorter för dekoration, via plantor, prydnadsväxter och buskar av allehanda slag till träd – små som större. Från ett litet apelsinträd att ställa bordet till den stora julgranen som tronar i lobbyn.

Växter som passar vid goda eller sämre ljusförhållanden, växter i fönsterkärl, blommande kärl, fetbladsväxter… Vi på Växtvård hjälper dig att hitta rätt!

Natur och liv inomhus skapar trivsel

Redan en enda växt på en arbetsplats ökar kreativiteten och ger en rad positiva effekter. Därför tar vi på Växtvård även den minsta insatsen för en bättre växtinredning på fullaste allvar. Vi vet att det för med sig många goda effekter när vi tar in en liten bit av naturen inomhus.

Men det är vanligen inte bara att ställa in en växt – vilken som helst, var som helst, hur som helst. Åtminstone inte om man vill få maximal nytta och glädje av växten.

Vilka växter ska jag välja? Hur klarar de olika ljusförhållanden? Hur ska de skötas? Kan de stå tillsammans? Hur många växter skulle passa på en speciell plats? Kan jag rentav anlägga en grön vägg som syresätter luften och vattnar sig själv?

Vi på Växtvård kan de här sakerna. Vi är duktiga på företagsväxter och kontorsväxter, därför kan vi hjälpa dig i vartenda steg på vägen, precis i den omfattning du själv vill. Från att ta några råd i början och ta sedan hand om resten själv – till att bara luta dig tillbaka, låta oss göra allt och bara njuta av resultatet!