Inspiration till en grönare arbetsplats

Inspiration kan ibland vara svårt att hitta när det kommer till grönverk. Speciellt när det kommer till kontorsytan och man vill ha en mer behagligare arbetsplats som livar upp kropp och själ!

Hur vill man egentligen ha det, det blir inte heller lättare när det finns så mycket inspiration att hämta idag. Oavsett om du har en klar eller vag bild hur din framtida kontorsyta ser med mera grönverk runt omkring dig. Eller om du vet att du vill ha växtväggar eller växter som förgyller din arbetsdag, men inte vet vad du vill ha eller ska välja. Då kan Växtvård hjälpa dig välja rätt och som passar ert företags personlighet..

Under årens lopp har vi på växtvård varit med och skapat en lång rad olika miljöer med växter i olika utföranden. Här hittar du bara några av dom många exempel vad som går att göra med växter och växtväggar. Vare sig du vill ha hyrväxter, service eller köpa växter samt produkter. Det är bara fantasin som sätter gränser.

Men bästa av allt – oavsett hur du väljer att använda växter kommer de alltid att leverera:

  • Skönhet
  • harmoni
  • Doft
  • Inspiration

Bläddra bland exemplen och låt dig inspireras!

Medarbetare på Växtvård jobbar med att skapa inspiration till en grönare arbetsplats

Krukor & växter

Vi har en lång och bred erfarenhet när det gäller inspiration föra krukor och växter. Dessutom jobbar växtvård med både nationella och internationella hantverkare. 

Sätt lite mer färg på väggarna och låt syreproduktionen bidra till framtida inspiration hos medarbetarna.

Mossväggar & lavväggar

Mossa samt lavväggar är inte bara en estetiskt källa till inspiration – De är även utmärkta som bullerdämpning och fuktabsorbering i rummet.

Hängande krukor

Biofilisk design som inspiration

Biofilisk design är något växtvård brinner starkt för och där vi hämtar mycket av vår inspiration. Vill du veta mer om biofilisk design?

Från grässtrå till träd

Växtvård kan erbjuda vilka växter du än vill ha, under förutsättning att de kan överleva i den miljö där du vill ha dem.

I vårt sortiment finns allt från gräs i olika sorter för dekoration, via plantor, prydnadsväxter och buskar av allehanda slag till träd – små som större. Från ett litet apelsinträd att ställa bordet till den stora julgranen som tronar i lobbyn.

Växter som passar vid goda eller sämre ljusförhållanden, växter i fönsterkärl, blommande kärl, fetbladsväxter… Vi på Växtvård hjälper dig att hitta rätt!

Natur och liv inomhus skapar trivsel

Redan en enda växt på en arbetsplats ökar kreativiteten och ger en rad positiva effekter. Därför tar vi på Växtvård även den minsta insatsen för en bättre växtinredning på fullaste allvar. Vi vet att det för med sig många goda effekter när vi tar in en liten bit av naturen inomhus.

Men det är vanligen inte bara att ställa in en växt – vilken som helst, var som helst, hur som helst. Åtminstone inte om man vill få maximal nytta och glädje av växten.

Vilka växter ska jag välja? Hur klarar de olika ljusförhållanden? Hur ska de skötas? Kan de stå tillsammans? Hur många växter skulle passa på en speciell plats? Kan jag rentav anlägga en grön vägg som syresätter luften och vattnar sig själv?

Vi på Växtvård kan de här sakerna. Vi är duktiga på företagsväxter och kontorsväxter, därför kan vi hjälpa dig i vartenda steg på vägen, precis i den omfattning du själv vill. Från att ta några råd i början och ta sedan hand om resten själv – till att bara luta dig tillbaka, låta oss göra allt och bara njuta av resultatet!