Växtbelysning till kontoret

Visst är växter naturliga skönheter, men med hjälp av rätt växtbelysning kan växternas skönhet förstärkas ytterligare.

Det svenska klimatet är en verklig utmaning för våra växter med hög värme och sol på sommaren och kyla och begränsat med ljus på vintern. Särskilt för dom som kräver extra mycket ljus för att frodas och överleva året runt. Ge växterna en bättre möjlighet att må bra när det inte finns tillgång till naturligt ljus med hjälp av rätt växtbelysning.

Låt oss skapa grön magi tillsammans!

Du är alltid välkommen att ringa eller maila oss! Du kan även fylla i formuläret bredvid så hör vi av oss så fort vi kan.

Vi kan växtbelysning

Vi på Växtvård AB är måna om att växterna ska ha ett så fördelaktigt ljus som möjligt, både för växtens livsbetingelser och för effekten samt upplevelsen. Det är viktigt att växtbelysningen även är behaglig för dig och dina kollegor.

Vi kan därför hjälpa dig med växtbelysning som syftar till allt detta – att ge växter det ljus de behöver för att må bra, att skapa det effektfulla synintrycket som gör dem ännu vackrare och se till att det blir bländfritt så att inte omgivningen störs. På köpet får ni en finare och trivsammare arbetsmiljö som ger gladare arbetare.

Självklart använder vi lågenergilampor med tanke på miljön!

Läs mer om våra andra tjänster

Hyr växtväggar till företaget

Växtväggar

Med växtväggar möts du av en vacker grön och frodig miljö som direkt påverkar ditt och andras mående. De ser fantastiska ut och har många hälsofördelar.

Läs mer
Växttavla med levande växter

Växttavlor

En växttavla är ett snyggt och smakfullt inslag på det mindre kontoret eller kanske i ett speciellt viktigt mötesrum där kreativiteten behöver flöda.

Läs mer
Mossväggar och mosstavlor till kontor

Mossväggar & tavlor

Att integrera mossväggar eller mosstavlor på arbetsplatsen skapar ett fantastisk intryck med olika texturer och tredimensionella effekter.

Läs mer