Växtbelysning till kontoret

Visst är växter naturliga skönheter, men med hjälp av rätt växtbelysning kan växternas skönhet förstärkas ytterligare.

Det svenska klimatet är en verklig utmaning för våra växter med hög värme och sol på sommaren och kyla och begränsat med ljus på vintern. Särskilt för dom som kräver extra mycket ljus för att frodas och överleva året runt. Ge växterna en bättre möjlighet att må bra när det inte finns tillgång till naturligt ljus med hjälp av rätt växtbelysning.

Vi på Växtvård AB är måna om att växterna ska ha ett så fördelaktigt ljus som möjligt, både för växtens livsbetingelser och för effekten samt upplevelsen. Det är viktigt att växtbelysningen även är behaglig för dig och dina kollegor.

Vi kan därför hjälpa dig med belysning som syftar till allt detta – att ge växter det ljus de behöver för att må bra, att skapa det effektfulla synintrycket som gör dem ännu vackrare och se till att det blir bländfritt så att inte omgivningen störs. På köpet får ni en finare och trivsammare arbetsmiljö som ger gladare arbetare.

Självklart använder vi lågenergilampor med tanke på miljön!

Läs mer om våra andra tjänster

Luftfuktare

En luftfuktare kan förbättra din inomhusmiljö avsevärt genom att tillföra den torra luften fukt. En bra luftfuktighet gör inte bara att du mår bättre utan även dina möbler och växter mår bättre.

Vi erbjuder luftfuktare med serviceavtal där vi sköter allt, så ni kan fokusera på det ni är bra på.

Växttavlor

En växttavla är en växtvägg i mindre format.

En växttavla är ett smakfullt inslag på det mindre kontoret eller i ett speciellt viktigt mötesrum där kreativiteten behöver flöda.

I vilket fall skapar vi underbara växttavlor till ert kontor.

Luftrenare

I vissa fall räcker inte växter till för att rena den torra och dåliga inomhusluften.

Då erbjuder vi luftrenare från Blue Air och Stadler Form, inklusive serviceavtal.

Ni får alltid ren luft på kontoret – vi sköter service, så ni kan fokusera på det ni är bra på.