Växtvård och Thelin Data skapar grönare och hälsosammare arbetsmiljöer

Genom att kombinera smart växtdesign med flexibla serviceavtal har Växtvård tillsammans med Thelindata skapat en arbetsmiljö fylld av grönska som främjar trivsel och produktivitet. För Thelin Data fungerar växterna som en form av friskvård och bidrar till en stimulerande arbetsmiljö för personalen.

 

På Växtvård är vi glada över att få samarbeta med företag som delar vår vision om grönare arbetsmiljöer. Ett av dessa företag är Thelin Data, en IT-partner som levererar smarta och säkra IT-lösningar till företag. Tillsammans med Thelin Data har vi skapat en arbetsplats fylld med grönska, vilket inte bara bidrar till en bättre atmosfär, utan också till en ökad trivsel och produktivitet för deras personal.

För Thelin Data fungerar växterna som en form av friskvård, där gröna miljöer hjälper till att skapa en stimulerande och hälsosam arbetsmiljö för medarbetarna. Thelin Data valde Växtvård på grund av vår smidiga kombination av ägande och service. ”Vi är otroligt nöjda med Växtvård. Konceptet med att äga växter/krukor men ändå ha ett smidigt service-och växtvårdsavtal med er har ni skött alldeles utomordentligt bra,” säger Liselotte på Thelindata.

Vi på Växtvård är stolta över att få vara en del av Thelin Datas satsning på en bättre arbetsmiljö och ser fram emot att fortsätta vårt samarbete för att skapa gröna, inspirerande arbetsplatser där både människor och växter trivs.

Vill du också veta hur gröna växter kan förbättra er arbetsmiljö?

Kontakta oss så hjälper vi er att hitta den perfekta lösningen för just ert företag!

Vi är otroligt nöjda med Växtvård. Konceptet med att äga växter/krukor men ändå ha ett smidigt service-och växtvårdsavtal med er har ni skött alldeles utomordentligt bra.
Thelindata

Lösningar utöver det vanliga.

Vi erbjuder skräddasydda lösningar som är nytänkande och inte likt något annat. Kontakta oss så bokar vi in ett kostnadsfritt möte där vi besöker ditt företag och ger inredningsförslag helt efter dina önskemål.

Växtvård i Sverige AB

Sandkilsvägen 7b
184 42 Åkersberga

Följ oss

Växtvård hjälper företag att köpa och hyra växter samt växtskötsel över stora delar av landet. Vi finns representerade i Åkersberga (Stockholm), Uppsala, Jönköping, Västerås och Växjö.

© 2023 Växtvård i Sverige AB. Webbplats från cloudmarketing.se