Växttavlor till arbetsplatsen

Med vackra växttavlor på arbetsplatsen skapar ni ett bestående intryck hos era kunder. Samtidigt ökar välbefinnandet hos era arbetare tack vare den friskare och fräshare luften som de levande växterna ger. Kan det bli bättre?

Att hänga växter på väggarna är speciellt bra i mindre kontor där det inte finns plats för krukor i speciellt stor utsträckning. En växttavla är ett smakfullt inslag på det mindre kontoret eller kanske i ett speciellt viktigt mötesrum där kreativiteten behöver flöda.

I vilket fall skapar vi underbara växttavlor till ert kontor!

Runda växttavlor från Pottery Potts i svart och grått

Vad är en växttavla?

En växttavla är precis vad det låter som: en tavla som innehåller växter. Kanske har du hört talas om växtväggar? En växttavla är en växtvägg i mindre format. För att verkligen framhäva att det är frågan om en tavla kan man också sätta en tydlig ram runt omkring.

För att skapa en bra växttavla måste man för det första se till utrymmet den ska hänga i för att ta reda på vad som passar. För det andra ska man komponera tavlan av vackra växter som trivs i det aktuella utrymmet.

För det tredje ska växterna ha ungefär samma bevattningssätt och -behov så att tavlan går att underhålla på ett så praktiskt sätt som möjligt. Allt detta planerar vi för er – och dessutom tar vi hand om all skötsel framöver också.

Låt oss skapa grön magi tillsammans!

Du är alltid välkommen att ringa eller maila oss! Du kan även fylla i formuläret bredvid så hör vi av oss så fort vi kan.

Växttavlor skapar ett bestående intryck

De flesta företag i dag har gjort sig av med sina konstsamlingar och sålt sina exklusiva möbelgrupper. Det har lett till att många kontor ser ganska likriktade ut. Då kan vackra växttavlor skapa ett bestående intryck hos era besökare.

Ni behöver inte ens köpa växttavlan – ni betalar en avgift varje månad så sköter vi allt!

Bara dina drömmar sätter gränser

Man brukar ju säga att bara dina drömmar sätter gränserna. Det är nästan sant när det gäller företagsväxter också. Så klart finns det vissa begränsningar för vad som är möjligt, men med vår erfarenhet kan vi klara det mesta.

Mörka skrymslen? Vi har växter för det. Trångt? Då placerar vi växter på höjden. Bullrigt? En ljuddämpade växtskärm kan vara lösningen.

Vi tar hand om helheten

Är du intresserad av att skaffa växttavlor till kontoret men är orolig för vad växttavlornas pris kommer att bli?

Ta det lugnt! Vi kan skapa en grön oas för de flesta budgetar. Dessutom behöver ni inte köpa era växttavlor, utan ni kan välja att hyra med 100% växtgaranti. Det är vårt mest populära alternativ som de flesta väljer.

Vi brinner för växter och kontorsinredning

Vi är riktiga växtnördar som brinner för växter och växtinredning. För att hålla oss uppdaterade reser vi till de stora mässorna i branschen och håller regelbunden kontakt med våra leverantörer för att hela tiden ha fingret på pulsen.

Dessutom håller vi extra noga koll på tekniker som kan vara till nytta för miljön. Vi använder redan i dag enbart biologiska bekämpningsmedel för att ni inte ska behöva andas in kemikalier på kontoret i onödan.

Från design till växtmiljö tillsammans med er

Visst kan vi sköta allt själva om ni så önskar, men att inreda ett kontor med växter behöver inte vara ett ensamjobb. Tvärtom uppskattar vi om ni är med i processen så vi kan designa växtmiljön tillsammans med er!

Ni är trots allt de som vet hur ni vill att arbetsdagarna ska upplevas, både för er och för era kunder.

Läs mer om våra andra tjänster

Växtvård i Sverige AB hjälper arkitekter och inredare att inreda med växtväggar och andra typer av växter i olika storlekar och former.

Växtväggar

Med växtväggar möts du av en vacker grön och frodig miljö som direkt påverkar ditt och andras mående. De ser fantastiska ut och har många hälsofördelar.

Läs mer
Växtbelysning till kontoret

Växtbelysning

Växter naturliga skönheter, men med hjälp av rätt växtbelysning kan växternas skönhet förstärkas ytterligare. Självklart använder vi lågenergilampor med tanke på miljön!

Läs mer
Mosstavla i ett konferensrum

Mossväggar & tavlor

Att integrera mossväggar eller mosstavlor på arbetsplatsen skapar ett fantastisk intryck med olika texturer och tredimensionella effekter.

Läs mer