Växttavlor till arbetsplatsen

Med vackra växttavlor på arbetsplatsen skapar ni ett bestående intryck hos era kunder. Samtidigt ökar välbefinnandet hos era arbetare tack vare den friskare och fräshare luften som de levande växterna ger. Kan det bli bättre?

Att hänga växter på väggarna är speciellt bra i mindre kontor där det inte finns plats för krukor i speciellt stor utsträckning. En växttavla är ett smakfullt inslag på det mindre kontoret eller kanske i ett speciellt viktigt mötesrum där kreativiteten behöver flöda.

I vilket fall skapar vi underbara växttavlor till ert kontor!

Vad är en växttavla?

En växttavla är precis vad det låter som: en tavla som innehåller växter. Kanske har du hört talas om växtväggar? En växttavla är en växtvägg i mindre format. För att verkligen framhäva att det är frågan om en tavla kan man också sätta en tydlig ram runt omkring.

För att skapa en bra växttavla måste man för det första se till utrymmet den ska hänga i för att ta reda på vad som passar. För det andra ska man komponera tavlan av vackra växter som trivs i det aktuella utrymmet.

För det tredje ska växterna ha ungefär samma bevattningssätt och -behov så att tavlan går att underhålla på ett så praktiskt sätt som möjligt. Allt detta planerar vi för er – och dessutom tar vi hand om all skötsel framöver också.

Växttavlor skapar ett bestående intryck

De flesta företag i dag har gjort sig av med sina konstsamlingar och sålt sina exklusiva möbelgrupper. Det har lett till att många kontor ser ganska likriktade ut. Då kan vackra växttavlor skapa ett bestående intryck hos era besökare.

Ni behöver inte ens köpa växttavlan – ni betalar en avgift varje månad så sköter vi allt!

Bara dina drömmar sätter gränser

Man brukar ju säga att bara dina drömmar sätter gränserna. Det är nästan sant när det gäller företagsväxter också. Så klart finns det vissa begränsningar för vad som är möjligt, men med vår erfarenhet kan vi klara det mesta.

Mörka skrymslen? Vi har växter för det. Trångt? Då placerar vi växter på höjden. Bullrigt? En ljuddämpade växtskärm kan vara lösningen.

Vi tar hand om helheten

Är du intresserad av att skaffa växttavlor till kontoret men är orolig för vad växttavlornas pris kommer att bli?

Ta det lugnt! Vi kan skapa en grön oas för de flesta budgetar. Dessutom behöver ni inte köpa era växttavlor, utan ni kan välja att hyra med 100% växtgaranti. Det är vårt mest populära alternativ som de flesta väljer.

Vi brinner för växter och kontorsinredning

Vi är riktiga växtnördar som brinner för växter och växtinredning. För att hålla oss uppdaterade reser vi till de stora mässorna i branschen och håller regelbunden kontakt med våra leverantörer för att hela tiden ha fingret på pulsen.

Dessutom håller vi extra noga koll på tekniker som kan vara till nytta för miljön. Vi använder redan i dag enbart biologiska bekämpningsmedel för att ni inte ska behöva andas in kemikalier på kontoret i onödan.

Från design till växtmiljö tillsammans med er

Visst kan vi sköta allt själva om ni så önskar, men att inreda ett kontor med växter behöver inte vara ett ensamjobb. Tvärtom uppskattar vi om ni är med i processen så vi kan designa växtmiljön tillsammans med er!

Ni är trots allt de som vet hur ni vill att arbetsdagarna ska upplevas, både för er och för era kunder.

Läs mer om våra andra tjänster

Luftfuktare

En luftfuktare kan förbättra din inomhusmiljö avsevärt genom att tillföra den torra luften fukt. En bra luftfuktighet gör inte bara att du mår bättre utan även dina möbler och växter mår bättre.

Vi erbjuder luftfuktare med serviceavtal där vi sköter allt, så ni kan fokusera på det ni är bra på.

Växtväggar

Vi på Växtvård gör växtarrangemang på dina befintliga väggar. Vi kan antingen arrangera växter på hela väggen eller som en unik växttavla. Dessutom kan vi skapa nya väggar som består enbart av växter.

De passar perfekt som rumsavdelare för att skapa avskilda arbetsplatser eller mysiga bersåer inomhus.

Luftrenare

I vissa fall räcker inte växter till för att rena den torra och dåliga inomhusluften.

Då erbjuder vi luftrenare från Blue Air och Stadler Form, inklusive serviceavtal.

Ni får alltid ren luft på kontoret – vi sköter service, så ni kan fokusera på det ni är bra på.