Företagsväxter

Det är lätt att ta företagsväxter för givet. De flesta seriösa kontor har växter stående lite här och där, då de flesta vet att växter på jobbet och olika typer av växtinredning gör under för inomhusmiljön. Och man vill ju inte gärna sitta hela dagarna i en kontorslokal med dålig luft.

Eftersom du läser detta är troligtvis även du intresserad av växter och växtinredning och hur det kan hjälpa till att skapa en bättre arbetsmiljö på kontoret, tillsammans med andra fördelar för företaget. Kanske är du ute efter ett sätt att göra hanteringen av växterna enklare, eller kanske uppgradera era företagsväxter ett snäpp? I vilket fall kan vi hjälpa er!

Ta ett steg mot en friskare inomhusmiljö redan i dag – kontakta oss för ett förutsättningslöst samtal så berättar vi mer.

Standardsortiment

Vårt standardsortiment av krukor och växter.

Ready To Use Concept

Enkla krukor och växter till kononpriser!

Clarius Collection

Vårt sortiment av växter från Clarius Collection

Nieuwkoop Plants

Vårt sortiment av växter från Nieuwkoop.

Kontorsväxter / företagsväxter med trygga serviceavtal

Växter till företag i Stockholm och Uppsala

Det finns många goda orsaker att ha levande växter på arbetsplatsen. Förutom att de ser vackra ut och doftar ljuvligt har de också en mängd positiva effekter på människorna som vistas bland dem. Växter kan rena luften och tillföra fukt, och på det sättet minska luftvägsproblem och hjälpa personalen att undvika förkylningar och annat irriterande.

Det har också visat sig att växter på arbetsplatsen sänker sjukfrånvaron, stimulerar kreativiteten och fungerar avstressande. Smart utplacerade växter dämpar också störande ljud och bridrar därför också på det sättet till en behagligare arbetsmiljö.

Att skaffa sig företagsväxter är därför ett klokt val för både små och stora verksamheter. Vi på Växtvård hjälper gärna ert företag med ett växtupplägg oberoende av om ni behöver en eller hundra växter på ert kontor.

Vi har ett stort utbud av växter till kontoret och kan erbjuda en hel del alternativ även på kort varsel. Vårt utbud består av allt från tåliga krukväxter som bara behöver vattnas med några veckors mellanrum till avancerade och unika växtväggar.

Om ni letar efter företagsväxter i Stockholm eller kontorsväxter i Uppsala så vet ni vart ni ska vända er!

Vi tar hand om helheten för er växtmiljö

Kontor kan se mycket olika ut och ha milsvitt olika förutsättningar för kontorsväxter, men vi kan lösa det allra mesta. Pröva oss! Vårt utbud av lösningar är stort. Vi kan till exempel erbjuda stora växtskärmar både inom- och utomhus, installera imponerande växtväggar i entrén, sätta upp växtavskiljare mellan skrivborden i det öppna kontorslandskapet och så mycket mer.

Vi kan allt om kontorsväxter!

Växtvård i Sverige ger dig de fräschaste lösningarna för allt som har med dina växter att göra – från val till skötsel. Alla gröna miljöer, inom- och utomhus, blir ett genomtänkt och attraktivt tillskott till din arbetsmiljö, ditt publika rum och servicen samt upplevelsen för dina gäster.

Du kan köpa eller hyra växter från oss, och du kan sköta dem själv eller låta oss sköta dem. Våra kunder har avtal som sträcker sig från en dag till flera år.

Välkommen till Växtvård i Sverige – det engagerade och nytänkande företaget för din växtmiljö!

Natur och liv inomhus - företagsväxter skapar trivsel

Redan en enda växt på en arbetsplats ökar kreativiteten och ger en rad positiva effekter. Därför tar vi på Växtvård även den minsta insatsen för en bättre växtinredning på fullaste allvar. Vi vet att det för med sig många goda effekter när vi tar in en liten bit av naturen inomhus.

Men det är vanligen inte bara att ställa in en enkel golvväxt – vilken som helst, var som helst, hur som helst. Åtminstone inte om man vill få maximal nytta och glädje av växten.

Vilka växter ska jag välja? Hur klarar de olika ljusförhållanden? Hur ska de skötas? Kan de stå tillsammans? Hur många växter skulle passa på en speciell plats? Kan jag rentav anlägga en grön vägg som syresätter luften och vattnar sig själv?

Vi på Växtvård kan de här sakerna. Vi är duktiga på företagsväxter och kontorsväxter, därför kan vi hjälpa dig i vartenda steg på vägen, precis i den omfattning du själv vill. Från att ta några råd i början och ta sedan hand om resten själv – till att bara luta dig tillbaka, låta oss göra allt och bara njuta av resultatet!

Låt oss skapa grön magi tillsammans!

Du är alltid välkommen att ringa eller maila oss! Du kan även fylla i formuläret bredvid så hör vi av oss så fort vi kan.

Naturen i en kruka

Ofta är det en praktisk lösning att presentera växterna i krukor, både inomhus och utomhus. Vi anpassar kruka och växt till dina önskemål – och naturligtvis till växtens förutsättningar beroende på den miljö den ska stå i.

Vi har ett flertal olika krukor att välja mellan, både vad det gäller utseende och storlek – stora golvkrukor, krukor för fönster och bänk, särskilt framtagna krukor att använda i receptioner, krukor för uteplatser och uteserveringar…

Vi tar, enkelt uttryckt, fram precis den kruka du behöver till varje enskild växt och varje specifik placering.

Vad passar er bäst? Ta hjälp av vår expertis på företagsväxter

Vi har jobbat med växter i företagsmiljöer i många år. Undrar ni vad som passar er bäst? Ofta krävs det en person utifrån med ett vant öga för att se möjligheterna. Ta hjälp av vår expertis på företagsväxter genom att kontakta oss för en pratstund redan i dag.

Vi erbjuder allt från korta konsultationer till fullservicelösningar.

Läs mer om våra andra tjänster

Växtvård i Sverige AB hjälper arkitekter och inredare att inreda med växtväggar och andra typer av växter i olika storlekar och former.

Växtväggar

Med växtväggar möts du av en vacker grön och frodig miljö som direkt påverkar ditt och andras mående. De ser fantastiska ut och har många hälsofördelar.

Läs mer
Växttavla med levande växter

Växttavlor

En växttavla är ett snyggt och smakfullt inslag på det mindre kontoret eller kanske i ett speciellt viktigt mötesrum där kreativiteten behöver flöda.

Läs mer
Mosstavla i ett konferensrum

Mossväggar & tavlor

Att integrera mossväggar eller mosstavlor på arbetsplatsen skapar ett fantastisk intryck med olika texturer och tredimensionella effekter.

Läs mer