Växtväggar till kontoret

Växtväggar är något som många förknippar med entrén på välkända storföretag. Och visst, där fyller de absolut en funktion som ögonfång, och beroende på hur växtväggen är utformad kan den kanske säga något om bolaget i fråga.

Men faktum är att växtväggar inomhus är nästan ännu mera lämpade för mindre kontor där man helt enkelt inte har plats för växter stående i krukor på golvet eller på borden. För att bygga en grön vägg krävs ju faktiskt bara en ledig vägg och en hel del fackkunskap.

Växtväggar kan användas både inne- och utomhus

För att ge ytterligare ett perspektiv så måste man faktiskt inte ha en växtvägg inomhus. Att ha växtvägg utomhus kan till exempel vara en riktigt tydlig signal om att man som företag tar miljö och hållbarhet på allvar. Med detta vill vi egentligen bara uppmuntra er till att överväga en vägg med levande växter – det är ett riktigt häftigt växtarrangemang som passar på fler ställen än man tror.

Ibland kan det vara svårt att hitta plats för växter i företagets lokaler och kontor. Ofta är det viktigare att få en extra arbetsplats än att få plats för ett växtarrangemang. Det är här en växtvägg eller växttavla kommer in i bilden.

Trots platsbrist kan du inreda dina lokaler med vackra växter på väggen, vilket höjer trivseln och ger en bättre arbetsmiljö.

Dekorera väggarna med levande växter

Vi på Växtvård gör växtarrangemang på dina befintliga väggar. Vi kan antingen arrangera växter på hela väggen eller som en unik växttavla. Dessutom kan vi skapa nya väggar som består enbart av växter.

Dessa väggar passar perfekt som rumsavdelare för att skapa avskilda arbetsplatser eller mysiga bersåer inomhus. Genom att använda växtväggar som rumsavdelare i öppna kontorslandskap sänks ljudnivån och medarbetarna får en ökad känsla av avskildhet. Att ha en vertikal trädgård ger bara fördelar!

Vi inreder ert kontor med växtväggar

Vi har jobbat med kontorsväxter i många år och håller oss uppdaterade om de senaste trenderna i branschen. Därför är vi väl lämpade för att inreda just ert kontor med exempelvis växtväggar. Det gör ingen skillnad om ni är ett enmansföretag i ett rum eller en myndighet som fyller ett helt kontorskomplex.

Ta kontakt med oss i dag så kan vi diskutera vad som skulle passa på just ert kontor.

Från design till skötsel

En växtväggs pris varierar förstås beroende på hur stor den är och hur exklusiva växter man väljer att använda. Det fina med att anlita oss är att ni i stället kan hyra er växtvägg, och då ingår vårt omfattande skötselavtal som innefattar allt från design till skötsel.

Vi ger också 100% växtgaranti som innebär att vi byter ut växter som dött eller inte längre är så vackra som de borde vara.

Intresserad av att inreda med växtväggar?

Boka ett kostnadsfritt möte där vi tar fram lösningar som passar perfekt efter dina önskemål och förutsättningar.

Fyll i dina kontaktuppgifter nedanför, så hör vi av oss inom 24 timmar. Kontakta oss via mail eller telefon gärna om du har frågor eller vill veta mer om våra tjänster. Du hittar våra kontaktuppgifter nedan.