Växtväggar i kontor & offentlig miljöer

Med växtväggar på kontoret eller i en offentlig miljö som exempelvis en restaurang möts du av en vacker grön och frodig miljö som direkt påverkar ditt och andras mående. Väggar med underbar grönska ser nämligen inte bara fantastiska ut, de har också enorma hälsofördelar!

Bland annat ger en växtvägg och andra levande växter på arbetsplatsen en ökad produktivitet, fokus, kreativitet och bättre problemlösning. Samtidigt gör gröna miljöer oss mer avslappnade och mindre stressade. Alltså är växtväggar inte bara inspirerande dekorationer som är vackra att titta på, utan är även bra för oss och vårt mående. Läs mer om växtväggar från Natural Greenwalls.

Du gör ett större intryck på kunderna samtidigt som du får en mer produktiv och glad arbetsplats.

Växtvård i Sverige AB hjälper arkitekter och inredare att inreda med växtväggar och andra typer av växter i olika storlekar och former.
Bild från vår partner naturalgreenwalls.com

Gröna väggar är perfekta som rumsavdelare

Vi på Växtvård älskar att göra växtarrangemang och förvandla trista väggar till unika konstverk. Vi kan arrangera växter på hela väggar eller skapa unika växttavlor. Dessutom kan vi skapa helt nya gröna väggar som består enbart av växter!

Dessa väggar passar perfekt som snygga rumsavdelare för att skapa avskilda arbetsplatser eller mysiga bersåer inomhus. Genom att använda växtväggar inomhus som rumsavdelare i öppna kontorslandskap sänks ljudnivån och medarbetarna får en ökad känsla av avskildhet.

Att ha en vertikal trädgård ger bara fördelar!

Vad är en växtvägg?

Växtväggar är något som många förknippar med entrén på välkända storföretag. Och visst, där fyller de absolut en funktion som ögonfång, och beroende på hur växtväggen är utformad kan den kanske säga något om bolaget i fråga.

Men faktum är att växtväggar inomhus är nästan ännu mera lämpade för mindre kontor där man helt enkelt inte har plats för växter stående i krukor på golvet eller på borden. För att bygga en vertikal växtvägg krävs ju faktiskt bara en ledig vägg… och en hel del fackkunskap. Det är där vi kommer in!

Låt oss skapa grön magi tillsammans!

Du är alltid välkommen att ringa eller maila oss! Du kan även fylla i formuläret bredvid så hör vi av oss så fort vi kan.

Växtväggar utomhus

För att ge ytterligare ett perspektiv så måste man faktiskt inte ha en växtvägg inomhus. Att ha växtväggar utomhus kan till exempel vara en riktigt tydlig signal om att man som företag tar miljö och hållbarhet på allvar. Något som är otroligt viktigt i dagens samhälle.

Med detta vill vi egentligen bara uppmuntra er till att överväga en vägg med levande växter – det är ett riktigt häftigt växtarrangemang som passar på fler ställen än man tror.

Ibland kan det vara svårt att hitta plats för växter i företagets lokaler och kontor. Ofta är det viktigare att få en extra arbetsplats än att få plats för ett växtarrangemang. Det är här en växt- eller blomstervägg kommer in i bilden.

Trots platsbrist kan du inreda dina lokaler med vackra växter på väggen, vilket höjer trivseln och ger en bättre arbetsmiljö.

Vi inreder ert kontor med gröna väggar

Vi har jobbat med kontorsväxter i många år och håller oss ständigt uppdaterade om de senaste trenderna i branschen. Därför är vi väl lämpade för att inreda just ert kontor med växtväggar och/eller annan sorts växtinredning. Det gör ingen skillnad om ni är ett enmansföretag i ett rum eller en myndighet som fyller ett helt kontorskomplex. Vi kan hjälpa alla företag, stora som små!

Ta kontakt med oss i dag så kan vi diskutera vad som skulle passa på just ert kontor.

Vi sköter allt från design till skötsel

En växtväggs pris varierar förstås beroende på hur stor den är och hur exklusiva växter man väljer att använda. Det fina med att anlita oss är att ni i stället kan hyra er växtvägg. Då ingår vårt omfattande skötselavtal som innefattar allt från design till skötsel.

Vi ger också 100% växtgaranti som innebär att vi byter ut växter som dött eller inte längre är så vackra som de borde vara.

Tryggt, enkelt och smidigt. Bättre kan det inte bli!

Intresserad av att inreda med växtväggar?

Boka ett kostnadsfritt möte där vi tar fram lösningar som passar perfekt efter dina önskemål och förutsättningar.

Fyll i dina kontaktuppgifter längst ned på sidan, så hör vi av oss inom 24 timmar. Kontakta oss via mail eller telefon gärna om du har frågor eller vill veta mer om våra tjänster.

Läs mer om våra andra tjänster

Växtskärmar som rumsavdelare

Växtskärmar

Växter som avskärmning eller avdelare fungerar utmärkt i öppna miljöer. De skapar arbetsro samtidigt som det är vackert.

Läs mer
Snittblommor och arrangemang till kontoret som skapar en härlig känsla.

Snittblommor & skålar

Våra florister hjälper er med snittblommor i buketter, bordsdekorationer och andra kreationer.

Läs mer
Växtbelysning till kontoret

Växtbelysning

Visst är växter naturliga skönheter, men med hjälp av rätt växtbelysning kan växternas skönhet förstärkas ytterligare.

Läs mer