Växtväggar i kontor & offentlig miljöer

Med växtväggar på kontoret eller i en offentlig miljö som exempelvis en restaurang möts du av en vacker grön och frodig miljö som direkt påverkar ditt och andras mående. Växtväggar med underbara växter och grönska ser nämligen inte bara fantastiska ut, de har också enorma hälsofördelar som hjälper till att må bra!

Fördelar med växtväggar

Bland annat ger en växtvägg och andra levande växter på arbetsplatsen en ökad produktivitet, fokus, kreativitet och bättre problemlösning. Samtidigt gör växtväggar och gröna miljöer oss mer avslappnade och mindre stressade. Alltså är växtväggen inte bara en bra och inspirerande dekoration som är vacker att titta på, utan växtväggen är även bra för oss och vårt mående. Läs mer om växtväggar och växtväggssystemet från Natural Greenwalls.

Du gör ett större intryck på kunderna samtidigt som du får en mer produktiv och glad arbetsplats.

Växtvård i Sverige AB hjälper arkitekter och inredare att inreda med växtväggar och andra typer av växter i olika storlekar och former.
Bild från vår partner naturalgreenwalls.com

Grön vägg som rumsavdelare

Vi på Växtvård älskar att göra växtarrangemang och förvandla trista väggar till unika konstverk i form av en växtvägg. Vi kan arrangera växtväggar som innefattar växter på hela väggar eller skapa mindre unika växtväggar i form av växttavlor i olika storlek. Dessutom kan vi skapa en växtvägg som en helt ny fristående vägg och som består enbart av växter!

Den här typen av växtvägg passar perfekt som snygga rumsavdelare för att skapa avskilda arbetsplatser eller mysiga bersåer inomhus. Genom att använda växtväggar inomhus som rumsavdelare i öppna kontorslandskap sänks ljudnivån och medarbetarna får en ökad känsla av avskildhet.

Att ha en vertikal trädgård och växtvägg ger bara fördelar!

Vad är en växtvägg?

Växtväggar är mer än bara estetiska tillägg till kontoret eller den offentliga miljön, växtväggen har också en mängd praktiska fördelar. Genom att använda vertikal yta kan växtväggen och växterna maximera användningen av ett utrymme både inomhus och utomhus, samtidigt som växtväggen och dess växter hjälper till att filtrera luften och förbättra inneklimatet. Växtväggar kan också bidra till att reducera stress och öka produktiviteten bland de anställda.

Men byggandet av en växtvägg kräver fackkunskap och expertis, eftersom det kräver en korrekt planering av belysning, bevattningssystem och beskärning för att säkerställa att växterna och växtväggarna får den miljö de behöver för att kunna växa och frodas. När det kommer till växterna så finns det ett stort urval av olika växter som fungerar för att skapa en fantastisk växtvägg. Företag som Växtvård i Sverige AB har de nödvändiga kunskaperna och erfarenheterna som behövs för att hjälpa våra kunder att bygga hållbara och långvariga växtväggar inomhus.

Så växtväggar är inte bara en fröjd för ögat, de är också en smart investering för företag som vill förbättra sitt inneklimat och öka produktiviteten bland sina anställda.

Låt oss skapa grön magi tillsammans!

Du är alltid välkommen att ringa eller maila oss! Du kan även fylla i formuläret bredvid så hör vi av oss så fort vi kan.

Växtväggar utomhus

För att ge ytterligare ett perspektiv så måste man faktiskt inte ha en växtvägg inomhus. Att ha växtväggar utomhus kan till exempel vara en riktigt tydlig signal om att man som företag tar miljö och hållbarhet på allvar. Något som är otroligt viktigt i dagens samhälle.

Med detta vill vi egentligen bara uppmuntra er till att överväga en vägg med levande växter – det är ett riktigt häftigt växtarrangemang som passar på fler ställen än man tror.

Ibland kan det vara svårt att hitta plats för växter i företagets lokaler och kontor. Ofta är det viktigare att få en extra arbetsplats än att få plats för ett växtarrangemang. Det är här en växt- eller blomstervägg kommer in i bilden.

Trots platsbrist kan du inreda dina lokaler med vackra växter på väggen, vilket höjer trivseln och ger en bättre arbetsmiljö.

Vi inreder ert kontor med gröna väggar

Vi har jobbat med kontorsväxter i många år och håller oss ständigt uppdaterade om de senaste trenderna i branschen. Därför är vi väl lämpade för att inreda just ert kontor med växtväggar och/eller annan sorts växtinredning. Det gör ingen skillnad om ni är ett enmansföretag i ett rum eller en myndighet som fyller ett helt kontorskomplex. Vi kan hjälpa alla företag, stora som små!

Ta kontakt med oss i dag så kan vi diskutera vad som skulle passa på just ert kontor.

Vi sköter allt från design till skötsel av växtväggar

En växtväggs pris varierar förstås beroende på hur stor den är och hur exklusiva växter man väljer att använda. Det fina med att anlita oss är att ni i stället kan hyra er växtvägg. Då ingår vårt omfattande skötselavtal som innefattar allt från design till skötsel.

Vi ger också 100% växtgaranti som innebär att vi byter ut växter som dött eller inte längre är så vackra som de borde vara.

Tryggt, enkelt och smidigt. Bättre kan det inte bli!

Intresserad av att inreda med växtväggar inomhus?

Boka ett kostnadsfritt möte där vi tar fram lösningar för att skapa växtväggar inomhus som passar perfekt in på ert kontor eller offentliga miljö, och helt efter era önskemål och förutsättningar.

Fyll i dina kontaktuppgifter längst ned på sidan, så hör vi av oss inom 24 timmar. Kontakta oss via mail eller telefon gärna om du har frågor eller vill veta mer om våra tjänster.

Läs mer om våra andra tjänster inom växtvård och växtinredning

Växtskärmar som rumsavdelare

Växtskärmar

Växter som avskärmning eller avdelare fungerar utmärkt i öppna miljöer. De skapar arbetsro samtidigt som det är vackert.

Läs mer
Snittblommor och arrangemang till kontoret som skapar en härlig känsla.

Snittblommor & skålar

Våra florister hjälper er med snittblommor i buketter, bordsdekorationer och andra kreationer.

Läs mer
Växtbelysning till kontoret

Växtbelysning

Visst är växter naturliga skönheter, men med hjälp av rätt växtbelysning kan växternas skönhet förstärkas ytterligare.

Läs mer