En grönare dag är en skönare dag.

Stimulerar kreativiteten

Renar och förbättrar luften
Fungerar avstressande

Om oss

Växtvård är ett familjeföretag som sedan starten 2009 drivs av Lotta & Benny Eriksson. Båda med många års erfarenhet i branschen. Den drivande affärsidén är “Biofilisk design”, där Växtvård skapar behagliga och inspirerande inomhusmiljöer som får människor att trivas och må bättre. “Alla som befinner sig, eller jobbar inomhus, skall kunna uppleva gröna miljöer”. Växtvård finns här för er för att med växters hjälp förstärka ert varumärke, profil och image med Biofilisk deign. Verksamheten har sin bas i Åkersberga men kunderna finns mer eller mindre överallt.
Vi vet vad vi pratar om.

Vi kan växter på våra fem fingrar. Vi på Växtvård ger dig de bästa lösningarna för allt som har med växter på jobbet att göra. Från urval till skötsel. Köp eller hyr. Ta hand om dem själv eller låt oss sköta dem. Våra kunder har avtal som sträcker sig från en dag till flera år. Endast fantasin sätter gränsen. En grön miljö, inom- och utomhus, blir ett fulländat tillskott till din arbetsmiljö och höjer upplevelsen för både personal och gäster.

Biologisk mångfald.

Växtvård har sedan starten jobbat med biologisk mångfald i växtriket. Miljön står inför ett antal kommande utmaningar som vi gärna vill vara med och lösa. Vårt specialintresse för biofilisk design är en av många möjliga lösningar för oss och miljön. Vi månar om tradition och vill gärna återskapa den biologiska mångfald som fanns förr. Därför använder vi exempelvis endast biologisk bekämpning mot ohyra, då miljön är avgörande för oss alla.

Vill du veta mer om oss?

Har du frågor eller undrar hur Växtvård skulle kunna hjälpa just ditt företag? Tveka inte att kontakta oss så skräddarsyr vi en lösning som passar som handen i handsken.
Växtvård i Sverige AB

Sandkilsvägen 7b
184 42 Åkersberga

Följ oss

© 2023 Växtvård i Sverige AB. Webbplats från cloudmarketing.se