Detta erbjuder vi.

Våra tjänster.

Köpa växter

Köp både krukor och växter från oss. Tecknas ett växtvårdsavtal ingår en växtgaranti.

Hyra växter

Vi erbjuder avtal från 12-48 månader med möjlighet till 12 månaders förlängning.

Växtskötsel

Vi tar hand om all skötsel med växtgaranti.

Hyra eller köpa? 

Att hyra växter och boka växtservice från oss är problemfritt och smidigt! Efter att vi har kommit överens om vilket upplägg ni vill ha sköter vi allt från början till slut.

Växter ger ett unikt intryck och en positiv effekt på miljöer och anställda. Gröna växter i kruka, kontorsväxter, hyrväxter, blommande krukväxter, växtväggar och installationer av mossa och gröna rumsavdelare skapar kreativa arbetsmiljöer och rum för naturlig återhämtning.

Varför växtskötsel?

Växter är levande. De växer, förändras, skjuter nya skott och blad. Dom behöver ljus, vatten, näring och formar sig efter rummets ljussättning. Drar åt sig microdamm ur luften i den miljö där dom finns. Förutom att de är vackra att titta på, skapar de en fin atmosfär och många andra positiva effekter på inomhusmiljön där vi spenderar så mycket av vår tid.
Vår uppgift är att säkerställa att era växter mår bra, förbättrar miljön och har en positiv inverkan på arbetsklimatet.

Vi ser till att växterna behåller formen och det uttryck de hade från början. Det innebär att vi beskär och binder upp dem så deras inrednings och prydnadsvärde behålls.

Vi arbetar även preventivt med att identifiera och hålla ner mängden ohyra, som naturligt söker sig till levande växter. Bland annat minskar angreppen genom att vi väljer pimpsten framför jord i våra planteringar, då ohyra inte tycker om pimpstenen. Pimpstenen är ett rent material, som även förhindrar mögel och svamp samt kan hålla mer vatten.

Hur ofta kommer vi ut på servicebesök?

Detta beror på:

 • Vilken nivå av prydnadsvärde ni väljer
 • Storlek på krukor och växter
 • Typ av växter och blommor
 • Miljön växterna kommer att stå i
 • Ljustillgång

Vi kommer självklart till er för rådgivning om vad som passar hos er.

I alla våra serviceavtal ingår
 • Vattning
 • Biologisk näringstillförsel
 • Uppbindning
 • Beskärning
 • Damning av växter
 • Damning & avtorkning av krukor
 • Påfyllning av planteringsmaterial
 • Biologisk bekämpning av sjukdomar och ohyra
 • Digital återkoppling efter varje servicebesök
 • Tillgång till egen inloggning till vår loggbok
 • 100% växtgaranti – växten byts ut mot likvärdig om den tappar i prydnadsvärde
 • Åtgärd inom 24 h vid reklamation

Ni avgör om ni vill köpa eller hyra växterna och krukorna. Ni väljer även hur länge ni vill arbeta tillsammans med oss för att optimera atmosfären i era ytor.

Varför inte abonnera på snittblommor?

Välkomna dina kunder med vackra snittblommor och blomsterarrangemang i receptionen. Blommor på kontoret ger ett levande intryck och skapar en trivsam arbetsmiljö. Vi på Växtvård levererar blomdekorationer, buketter och arrangemang helt enligt dina önskemål och behov.

Varför inte abonnera på en eller flera blomsterbuketter som kommer varje måndag till ditt kontor? Vi kan anpassa våra blommor och växter efter företagets profil och bidra så att ni visar ert bästa ansikte utåt. Det är nämligen så att vackra växter skapar ett bestående intryck hos era besökare.

Att skaffa sig företagsväxter är därför ett klokt val för både små och stora verksamheter. Vi på Växtvård hjälper gärna ert företag med ett växtupplägg oberoende av om ni behöver en eller hundra växter på ert kontor.

Vi levererar blommor till både företag och events
Vi arbetar ihop med Emma Aronsson, en av Sveriges bästa florister. Hon har bland annat varit med och gjort dekorationerna till båda prinsessbröllopen, nobelmiddagen och vunnit florist-SM. Emma har skapat blomdekorationer åt oss med blommor efter säsong och som i möjligaste mån kommer från vårt närområde. På bilderna här under ser du exempel på blomsterarrangemang i olika prisklasser.

Boka ett abonnemang så kommer buketten varje vecka tills du säger upp avtalet. Vi levererar blomdekorationen i en ren vas och tar med den gamla buketten och vasen den stått i. Uppsägningstiden är endast en vecka.

Du kan även hyra blommor i Stockholm och Uppsala till events och andra tillfällen där du vill pynta lokalerna lite extra.

Alla våra växter levereras av certifierade odlare där inga gifter används.

Lösningar utöver det vanliga.

Vi erbjuder skräddasydda lösningar som är nytänkande och inte likt något annat. Kontakta oss så bokar vi in ett kostnadsfritt möte där vi besöker ditt företag och ger inredningsförslag helt efter dina önskemål.

Växtvård i Sverige AB

Sandkilsvägen 7b
184 42 Åkersberga

Följ oss

© 2023 Växtvård i Sverige AB. Webbplats från cloudmarketing.se