Vi inreder grönt.

Stimulerar kreativiteten

Renar och förbättrar luften
Fungerar avstressande

Växter ÄR frisk inomhusmiljö.

Det finns många anledningar till att ha levande växter på arbetsplatsen. Förutom att de är vackra och väldoftande, ger växter också en mängd positiva effekter på människor i sin omgivning. Växterna rensar luften och tillför fukt vilket kan minska luftvägsproblem och leda till färre förkylningar. De stimulerar kreativiteten, fungerar avstressande och minskar sjukfrånvaron. Smart utplacerade växter & växtarrangemang dämpar även störande ljud och bidrar därför också till en riktigt behaglig arbetsmiljö.

Vi på Växtvård hjälper gärna er förstärka ert varumärke och profil med Biofilisk design och spännande växtinredning. Oberoende av om ni behöver en eller hundra växter. Vi har ett stort utbud och kan erbjuda en hel del alternativ även på kort varsel. Allt från tåliga krukväxter, som behöver vatten mer sällan, till avancerade och unika växt-, eller mossväggar.

Företagsväxter

Företagsväxter på arbetsplatsen sänker sjukfrånvaron, stimulerar kreativiteten och fungerar avstressande.

Växtväggar

Med växtväggar möts du av en vacker grön och frodig miljö som direkt påverkar ditt och andras mående. De ser fantastiska ut och har många hälsofördelar.

Växttavlor

En växttavla är ett snyggt och smakfullt inslag på det mindre kontoret eller kanske i ett speciellt viktigt mötesrum där kreativiteten behöver flöda.

Växtskärmar

Växter som avskärmning eller avdelare fungerar utmärkt i öppna miljöer. De skapar arbetsro samtidigt som det är vackert.

Mossväggar

Att integrera mossväggar eller mosstavlor på arbetsplatsen skapar ett fantastisk intryck med olika texturer och tredimensionella effekter.

Mosstavlor

Att integrera mossväggar eller mosstavlor på arbetsplatsen skapar ett fantastisk intryck med olika texturer och tredimensionella effekter.

Snittblommor

Våra florister hjälper er med snittblommor i buketter, bordsdekorationer och andra kreationer.

Växtbelysning

Visst är växter naturliga skönheter, men med hjälp av rätt växtbelysning kan växternas skönhet förstärkas ytterligare.

Lösningar utöver det vanliga.

Vi erbjuder skräddasydda lösningar som är nytänkande och inte likt något annat. Kontakta oss så bokar vi in ett kostnadsfritt möte där vi besöker ditt företag och ger inredningsförslag helt efter dina önskemål.

Våra tjänster.

Köpa växter

Köp både krukor och växter från oss. Tecknas ett växtvårdsavtal ingår en växtgaranti.

Hyra växter

Vi erbjuder avtal från 12-48 månader med möjlighet till 12 månaders förlängning.

Växtskötsel

Vi tar hand om all skötsel med växtgaranti.
Växtvård i Sverige AB

Sandkilsvägen 7b
184 42 Åkersberga

Följ oss

© 2023 Växtvård i Sverige AB. Webbplats från cloudmarketing.se