Mossväggar & tavlor

Med mossväggar och mosstavlor får du en häftig känsla av skogen inomhus! Att integrera mossa och lav på arbetsplatsen skapar ett fantastisk intryck med olika texturer och tredimensionella effekter.

Väljer ni att köpa eller hyra mossväggar från Växtvård får ni en vacker mossvägg eller tavla specialdesignad efter just ert företags behov. Våra växtinredare lyssnar på era idéer, ger råd och använder sina kunskaper för att hitta den lösning som passar just er verksamhet bäst!

Mossa och lav är en underbar och flexibel naturprodukt

Mossa och lavar är naturliga element som ger oss möjligheten att skapa härliga upplevelser på hela väggar eller som tavlor. Eller varför inte klä in en hel pelare eller undertak? Du kan till och med använda mossa i din företagslogotyp! 

Du kommer att bli förvånad över de många sätt som mossa och lav kan användas på. Det finns oändligt med möjligheter och endast fantasin sätter gränser!

Vi kan skapa mönster med pixlar eller naturupplevelser med olika typer av mossa och lav i flera olika färger. Låt exempelvis mossan hänga från taket i sfärer och kombinera med en växtvägg för en totalupplevelse i grön miljö.

Vi bryr oss om hållbarhet

Vi på Växtvård tycker att det är otroligt viktigt med hållbarhet och att värna om miljön. Därför är all mossa och lav som vi använder i våra mossdekorationer köpta från endast seriösa leverantörer som återplanterar lika mycket som de skördar.

Mossan vi använder oss utav mumifieras genom att ersätta fukten i den med ett miljövänligt biologiskt nedbrytbart konserveringsmedel, vilket säkerställer att den håller mycket längre. Blekning av mossan saktas ned av tack vare UV-skydd även om det inte kan förhindras helt på lång sikt.

I samband med gällande brandsäkerhetskrav måste även vissa standarder uppfyllas i allmänna utrymmen. Konserveringsmedlet som används i mossan i våra produkter har en brandhämmande effekt.

Läs mer om våra andra tjänster

Växtskärmar som rumsavdelare

Växtskärmar

Växter som avskärmning eller avdelare fungerar utmärkt i öppna miljöer. De skapar arbetsro samtidigt som det är vackert.

Läs mer
Köp snittblommor och skålar

Snittblommor & skålar

Våra florister hjälper er med snittblommor i buketter, bordsdekorationer och andra kreationer.

Läs mer
Blueair Classic 400 är en effektiv luftrenare för hem och kontor

Luftrenare

I vissa fall räcker inte växter till för att rena den torra och dåliga inomhusluften. Då erbjuder vi luftrenare med serviceavtal.

Läs mer