Snittblommor & blomsterarrangemang till kontoret

Välkomna dina kunder med vackra snittblommor och blomsterarrangemang i receptionen. Blommor på kontoret ger ett levande intryck och skapar en trivsam arbetsmiljö. Vi på Växtvård levererar blomdekorationer, buketter och arrangemang helt enligt dina önskemål och behov.

Varför inte abonnera på en eller flera blomsterbuketter som kommer varje måndag till ditt kontor? Vi kan anpassa våra blommor och växter efter företagets profil och bidra så att ni visar ert bästa ansikte utåt. Det är nämligen så att vackra växter skapar ett bestående intryck hos era besökare.

Att skaffa sig företagsväxter är därför ett klokt val för både små och stora verksamheter. Vi på Växtvård hjälper gärna ert företag med ett växtupplägg oberoende av om ni behöver en eller hundra växter på ert kontor.

Låt oss skapa grön magi tillsammans!

Du är alltid välkommen att ringa eller maila oss! Du kan även fylla i formuläret bredvid så hör vi av oss så fort vi kan.

Vi levererar blommor till både företag och events

Vi arbetar ihop med Emma Aronsson, en av Sveriges bästa florister. Hon har bland annat varit med och gjort dekorationerna till båda prinsessbröllopen, nobelmiddagen och vunnit florist-SM. Emma har skapat blomdekorationer åt oss med blommor efter säsong och som i möjligaste mån kommer från vårt närområde. På bilderna här under ser du exempel på blomsterarrangemang i olika prisklasser.

Boka ett abonnemang så kommer buketten varje vecka tills du säger upp avtalet. Vi levererar blomdekorationen i en ren vas och tar med den gamla buketten och vasen den stått i. Uppsägningstiden är endast en vecka.

Du kan även hyra blommor i Stockholm och Uppsala till events och andra tillfällen där du vill pynta lokalerna lite extra.

Alla våra växter levereras av certifierade odlare där inga gifter används.

Vill du testa oss först? Vi bjuder på första veckan!

Boka gärna ett kostnadsfritt möte med oss där vi ger förslag på vackra snittblommor som passar perfekt i dina lokaler eller event. Fyll i dina kontaktuppgifter längst ned på sidan så hör vi av oss inom 24 timmar.

Du kan även ringa och beställa blomdekorationer på telefon 08-410 344 33 eller skicka ett mail till oss om du har några frågor.

Läs mer om våra andra tjänster

Blueair Classic 400 är en effektiv luftrenare för hem och kontor

Luftrenare

I vissa fall räcker inte växter till för att rena den torra och dåliga inomhusluften. Då erbjuder vi luftrenare med serviceavtal.

Växtskärmar som rumsavdelare

Växtskärmar

Växter som avskärmning eller avdelare fungerar utmärkt i öppna miljöer. De skapar arbetsro samtidigt som det är vackert.

Läs mer
Stadler Form Eva - Ultrasonisk luftfuktare

Luftfuktare

En bra luftfuktighet gör inte bara att du mår bättre utan även dina möbler och växter mår bättre.