Snittblommor till kontoret

Välkomna dina kunder med vackra blomsterarrangemang i receptionen. Blommor på kontoret skapar en bra arbetsmiljö och vi levererar blomdekorationer helt enligt dina önskemål och behov. Varför inte abonnera på en eller flera blomsterbuketter som kommer varje måndag till ditt kontor?

Blommor till företag och events

Vi arbetar ihop med Emma Aronsson, en av Sveriges bästa florister. Hon har bland annat varit med och gjort dekorationerna till båda prinsessbröllopen, nobelmiddagen och vunnit florist-SM. Emma har skapat blomdekorationer åt oss med blommor efter säsong och som i möjligaste mån kommer från vårt närområde. På bilderna här under ser du exempel på blomsterarrangemang i olika prisklasser.

Boka ett abonnemang så kommer buketten varje vecka tills du säger upp avtalet. Vi levererar blomdekorationen i en ren vas och tar med den gamla buketten och vasen den stått i. Uppsägningstiden är en vecka.

Du kan även hyra blommor till events och andra tillfällen där du vill pynta lokalerna lite extra.

Vi bjuder på första veckan

Boka gärna ett kostnadsfritt möte med oss där vi ger förslag på vackra snittblommor som passar perfekt i dina lokaler eller event. Fyll i dina kontaktuppgifter här så hör vi av oss inom 24 timmar.

Du kan även ringa och beställa blomdekorationer på telefon 08-410 344 33 eller skicka ett mail till oss om du har några frågor.