Växtskärmar till kontoret & offentlig miljö

En växtskärm kan fylla många funktioner. Ofta handlar det om att hindra något, framför allt ljud och insyn. Och visst kan en växtskärm göra det. Tänk dig att byta ut de tråkiga tygbeklädda mellanväggarna i det öppna kontorslandskapet mot växtskärmar – det skulle göra en enorm skillnad!

Men växtskärmar kan också tillföra något unikt. Tänk till exempel på hur borden är placerade på en mysig uteservering. På en bra krog vet man hur borden ska placeras för att maximera trivseln, men genom att lägga till växtskärmar på strategiska platser kan man skapa romantiska och väldoftande oaser till och med mitt i stan. Vi älskar att skapa dessa utomhusmiljöer med hjälp av växtväggar!

Kontakta oss så kan vi diskutera hur företagsväxter kan förgylla er dag och samtidigt öka trivseln både för kunder och personal.

Låt oss skapa grön magi tillsammans!

Du är alltid välkommen att ringa eller maila oss! Du kan även fylla i formuläret bredvid så hör vi av oss så fort vi kan.

Använd växtskärmar som rumsavdelare

En växtskärm med levande växter är perfekt för att skärma av både inomhus- och utomhusmiljöer. Beroende på var växtskärmen är tänkt att stå bygger vi upp den med växter som passar just där. Därför är det viktigt att vi tillsammans planerar hur växtskärmarna ska placeras för att vara säker på att de trivs och frodas.

Rumsavdelare som sänker ljudnivån och ökar trivseln med hjälp av växter

På många moderna kontor har man gått in för open office-miljö, något som sägs vara bra för informationsdelningen och kreativiteten. Däremot är det många som klagar på att det blir för stökigt för att man ska kunna koncentrera sig på sitt arbete.

Därför ställer man då ibland in tråkiga tygklädda mellanväggar. Men det behöver inte vara grått och tråkigt! Våra rumsavdelare med växter sänker ljudnivån och ökar trivseln på samma gång. Ni får en mer harmonisk och inpirerande arbetsmiljö som i sin tur ger mer produktiva och glada medarbetare.

Växtskärmar för alla typer av miljöer

Både stora kontorslandskap och små källarlokaler kan bli så mycket trivsammare och mer välkomnande med hjälp av några välplacerade växter. Vi tar fram växtskärmar för alla typer av miljöer, både för kontor och offentliga miljöer, och anpassar växturvalet för att de ska trivas så bra som möjligt i varje enskilt utrymme.

Vi kan också skapa växtskärmar för utomhusbruk

Är ert kontor så lyckligt lottat att ni har ett en liten trädgård, eller kanske er arbetsplats är en restaurang med en uteservering? I dessa och många andra situationer kan vi hitta en lösning tillsammans med er för att göra utomhusutrymmet ännu mer tilltalande.

Vi kan till exempel ställa upp avdelare med växter på strategiska ställen för att skapa en vacker tomtavgränsning och hindra insyn. Eller så kan vi skapa medelhavsmysiga väggar mellan borden som inger en mer romantisk och avslappnad oas.

Vi erbjuder även flyttbara växtskärmar

Man behöver inte vara orolig för att växtskärmen blir ett hinder om man behöver möblera om på kontoret. Till skillnad från växtväggar behöver en växtskärm inte vara stationär. I stället kan den planteras i en lång kruka som givetvis också kan förses med hjul.

Det är alltså helt möjligt att flytta på växtväggen vid behov. Däremot behöver man förstås tänka på att ljustillförseln inte förändras allt för mycket eftersom växterna har valts ut för just det utrymmet där växtskärmen står.

Skapa en vacker berså inomhus med hjälp av växtväggar

Att växter inomhus på kontoret är till glädje för personalen, den saken är klar. Om man vill kan man verkligen slå på stort och bygga till exempel en berså av växtskärmar. Tänk er det – att ta en kaffe i kontorets berså mitt i pinande vinter.

Vi kan hjälpa er med det och mycket annat! Ta kontakt i dag för en pratstund så kan vi förklara hur växtskärmar kan hjälpa ert företag att frodas.

Läs mer om våra andra tjänster

Växtvård i Sverige AB hjälper arkitekter och inredare att inreda med växtväggar och andra typer av växter i olika storlekar och former.

Växtväggar

Med växtväggar möts du av en vacker grön och frodig miljö som direkt påverkar ditt och andras mående. De ser fantastiska ut och har många hälsofördelar.

Läs mer
Växttavla med levande växter

Växttavlor

En växttavla är ett snyggt och smakfullt inslag på det mindre kontoret eller kanske i ett speciellt viktigt mötesrum där kreativiteten behöver flöda.

Läs mer
Mossväggar och mosstavlor till kontor

Mossväggar & tavlor

Att integrera mossväggar eller mosstavlor på arbetsplatsen skapar ett fantastisk intryck med olika texturer och tredimensionella effekter.

Läs mer