Växtskärmar till kontoret

En skärm kan fylla många funktioner. Ofta handlar det om att hindra något, framför allt ljud och insyn. Och visst kan en växtskärm göra det. Tänk dig att byta ut de tråkiga tygbeklädda mellanväggarna i det öppna kontorslandskapet mot växtskärmar – det skulle göra en enorm skillnad.

Men växtskärmar kan också tillföra något unikt.Tänk till exempel på hur borden är placerade på en mysig uteservering. På en bra krog vet man hur borden ska placeras för att maximera trivseln, men genom att lägga till växtskärmar på strategiska platser kan man skapa romantiska och väldoftande oaser till och med mitt i stan. Vi älskar att skapa sådana miljöer!

Kontakta oss så kan vi diskutera hur företagsväxter kan förgylla er dag och samtidigt öka trivseln både för kunder och personal.

Perfekt att skärma av inom- och utomhusmiljöer

En skärm med levande växter är perfekt för att skärma av både inomhus- och utomhusmiljöer. Beroende på var skärmen är tänkt att stå bygger vi upp den med växter som passar just där. Därför är det viktigt att vi tillsammans planerar hur växtskärmarna ska placeras för att vara säker på att de trivs och frodas.

Rumsavdelare som sänker ljudnivå och ökar trivseln

På många moderna kontor har man gått in för open office-miljö, något som sägs vara bra för informationsdelningen och kreativiteten. Däremot är det många som klagar på att det blir för stökigt för att man ska kunna koncentrera sig på sitt arbete.

Därför ställs det inte tråkiga tygklädda mellanväggar. Men det behöver inte vara så! Våra rumsavdelare med växter sänker ljudnivån och ökar trivseln på samma gång. Ni får en mer harmonisk och inpirerande miljö som i sin tur ger mer produktiva och glada arbetare.

Växtskärmar för alla typer av miljöer

Både stora kontorslandskap och små källarlokaler kan bli så mycket trivsammare och mer välkomnande med hjälp av några välplacerade växter. Vi tar fram växtskärmar för alla typer av miljöer och anpassar växturvalet för att trivas i varje enskilt utrymme.

Vi kan också skapa växtskärmar för utomhusbruk.

Är ert kontor så lyckligt lottat att ni har ett en liten trädgård, eller kanske er arbetsplats är en restaurang med en uteservering? I dessa och många andra situationer kan vi hitta en lösning tillsammans med er för att göra utomhusutrymmet ännu mer tilltalande.

Vi kan till exempel ställa upp avdelare med växter på strategiska ställen för att skapa en vacker tomtavgränsning och hindra insyn. Eller så kan vi skapa medelhavsmysiga väggar mellan borden som inger en mer romantisk och avslappnad oas.

Vi erbjuder även flyttbara växtskärmar

Man behöver inte vara orolig för att växtskärmen blir ett hinder om man behöver möblera om på kontoret. Till skillnad från växtväggar behöver en växtskärm inte vara stationär. I stället kan den planteras i en lång kruka som givetvis också kan förses med hjul.

Det är alltså helt möjligt att flytta på växtväggen vid behov. Däremot behöver man förstås tänka på att ljustillförseln inte förändras allt för mycket eftersom växterna har valts ut för just det utrymmet där växtskärmen står.

En vacker berså inomhus

Att växter inomhus på kontoret är till glädje för personalen, den saken är klar. Om man vill kan man verkligen slå på stort och bygga till exempel en berså av växtskärmar. Tänk er det – att ta en kaffe i kontorets berså mitt i pinande vinter.

Vi kan hjälpa er med det och mycket annat! Ta kontakt i dag för en pratstund så kan vi förklara hur växtskärmar kan hjälpa ert företag att frodas.

Läs mer om våra andra tjänster

Luftfuktare

En luftfuktare kan förbättra din inomhusmiljö avsevärt genom att tillföra den torra luften fukt. En bra luftfuktighet gör inte bara att du mår bättre utan även dina möbler och växter mår bättre.

Vi erbjuder luftfuktare med serviceavtal där vi sköter allt, så ni kan fokusera på det ni är bra på.

Växtväggar

Vi på Växtvård gör växtarrangemang på dina befintliga väggar. Vi kan antingen arrangera växter på hela väggen eller som en unik växttavla. Dessutom kan vi skapa nya väggar som består enbart av växter.

De passar perfekt som rumsavdelare för att skapa avskilda arbetsplatser eller mysiga bersåer inomhus.

Luftrenare

I vissa fall räcker inte växter till för att rena den torra och dåliga inomhusluften.

Då erbjuder vi luftrenare från Blue Air och Stadler Form, inklusive serviceavtal.

Ni får alltid ren luft på kontoret – vi sköter service, så ni kan fokusera på det ni är bra på.