Grönare arbetsplatser för allas trivsel

På Växtvård strävar vi efter att skapa arbetsmiljöer där både människor och växter kan trivas och blomstra. Vi blir alltid glada att höra när våra kunder är nöjda med den miljön vi tillsammans skapar för att bidra till en hälsofrämjande arbetsplats.

 

I samband med att det var dags för Prevent att flytta till nya lokaler blev de rekommenderade Växtvård av deras inredningsarkitekt. I samarbete med Prevent kom vi med förslag för att skapa gröna miljöer som passade perfekt för det nya kontoret.

”Vi valde Växtvård för deras lyhördhet, samarbetsförmåga, bästa växtförslag och konkurrenskraftiga priser.” säger Isak på Prevent.

Anledningen till att Prevent önskade växter till deras nya kontor var för att skapa en mer trivsam och hälsosam arbetsmiljö. Växter har en otrolig förmåga att både förbättra luftkvaliten, minska stress och hjälpa öka de anställdas välmående och produktivitet.
”Växterna bidrar även till en upplevt lugnare atomsfär”, menar Isak på Prevent.

Prevent är en ideell organisation som hjälper företag att förbättra sin arbetsmiljö genom utbildning, information och praktiska verktyg. Med en säkrare och hälsosammare arbetsmiljö ökar både trivsel och produktivitet, vilket gynnar alla. Prevent ägs av Svenskt Näringsliv, LO och PTK.

 

Är du nyfiken på hur gröna växter kan förbättra er arbetsmiljö?

Kontakta oss så hjälper vi er att hitta den perfekta lösningen för just ert företag!

Vi valde Växtvård som vår leverantör av växter efter rekommendation från vår inredningsarkitekt i samband med vår flytt. Vår kontaktperson på Växtvård var lyhörd, lätt att samarbeta med och kom med utmärkta förslag på växter som passade perfekt för vårt nya kontor.
Prevent

Lösningar utöver det vanliga.

Vi erbjuder skräddasydda lösningar som är nytänkande och inte likt något annat. Kontakta oss så bokar vi in ett kostnadsfritt möte där vi besöker ditt företag och ger inredningsförslag helt efter dina önskemål.

Växtvård i Sverige AB

Sandkilsvägen 7b
184 42 Åkersberga

Följ oss

Växtvård hjälper företag att köpa och hyra växter samt växtskötsel över stora delar av landet. Vi finns representerade i Åkersberga (Stockholm), Uppsala, Jönköping, Västerås och Växjö.

© 2023 Växtvård i Sverige AB. Webbplats från cloudmarketing.se